Com ho tractem?

El treball terapèutic comença amb un procés de primeres entrevistes durant les quals t’escoltem en referència a allò que t’ocasiona preocupació, malestar o sofriment.

És durant aquestes primeres sessions que els professionals t’escoltem atentament i busquem la millor manera per articular les dificultats que pots tenir o haver tingut en la teva vida, i així poder-te recomanar la modalitat d’assistència que creiem que més et pot ajudar. Sempre d’acord amb la teva manera de ser i les característiques d’allò que t’està fent patir.

Per tant, en el transcurs de les primeres entrevistes et recomanem i acordem conjuntament una modalitat de treball, una periodicitat de les sessions i un horari i un preu que sigui realista i que estigui d’acord amb les teves possibilitats.

Resoldre les dificultats de cadascú i no viure repetint-les és un procés que es pot fer més difícil com més es tardi a demanar ajuda i vincular-se a un procés terapèutic rigorós. És important evitar realitzar auto-diagnòstics, intentar auto-tractar-se i automedicar-se, per a no retardar aquest procés. Per aquestes raons, t’encoratgem a què et deixis assessorar pel nostre equip, que tindrà en compte el teu cas i la teva demanda particular de tractament.

Si durant el tractament creiem convenient que pots beneficiar-te d’una modalitat terapèutica interdisciplinària, també ens coordinem amb l’equip per poder-te oferir un millor servei. Per exemple, en casos en què sigui necessari un període de medicalització, sempre amb el consentiment del pacient i el nostre seguiment constant.

¿Has actuado conforme al deseo que te habita?
Lacan, Jacques (1997).
El Seminario, Libro VII, “La ética del psicoanálisis”. Buenos Aires: Ediciones Paidós. 1997.

Contacta amb el nostre equip

Vols demanar hora o tens més dubtes? T’assessorarem en el que ens demanis

Scroll to Top