Equip professional

Al nostre centre hem apostat per buscar professionals amb una àmplia experiència i amb un compromís de formació continuada en els seus respectius àmbits de treball.

Donem també molta importància al treball i tractament previ de cada professional. Els membres del nostre equip hem fet un extens recorregut psicoanalític personal que ens permet escoltar al pacient d’una manera precisa i objectiva. Això constitueix la millor garantia en tot el procés de conducció del tractament.

Juntament amb l’experiència clínica i la formació continuada, l’anàlisi i tractament personal previ és un dels tres pilars essencials per a poder entendre i tractar cada persona de manera singular i personalitzada pel que fa al seu malestar. 

Ens comprometem a donar-te la millor atenció i assistència possible en allò que t’intriga i/o et genera patiment, i per això t’animem a que coneguis el nostre equip professional.

El nostre equip està integrat per un conjunt de professionals que treballen en l’àmbit de l’assistència clínica en salut mental des de les seves diferents vessants: la psiquiatria, la psicologia clínica i la psicoanàlisi.

El nostre equip

Psicoanàlisi i Psicologia Clínica

Guillem Pailhez

Psiquiatria i Psicoanàlisi

Pau Borrat

Psicoanàlisi i Psicologia

Ramón Valero

Psicologia Clínica

Jordi Alcàsser

Psicoanàlisi i Psicologia Clínica

Yolanda Martinez

Psicoanàlisi i Psicologia

Contacta amb el nostre equip

Fes-nos arribar la teva consulta, el nostre equip t’escoltarà i t’assessorarà amb els dubtes que puguis tenir en relació amb allò que et fa patir i el seu tractament.

Scroll to Top