Què tractem?

El desbordament de l’angoixa paralitza a la persona i pot condicionar greument la seva vida. L’ansietat és l’experimentació d’aquesta angoixa en el cos.

Parlem de depressió quan la tristesa s’instaura d’una manera molt més intensa, constant i perdurable, i dificulta la vida de la persona que ho pateix.

La violència -psicològica o física- és un succés molt freqüent tant en nens i adolescents com entre adults que deixa una marca esfereïdora en el subjecte.

Acollim les dificultats i dubtes derivats de la pròpia sexualitat, així com allò relacionat amb el sexe i/o la dinàmica de parella, per exemple la dependència emocional.

Les addiccions no es limiten tan sols al consum de drogues, sinó que poden fer referència també a objectes molt diversos així com diferents pràctiques.

És una resposta patològica (agressivitat, hiperactivitat, etc.) de l’infant o l’adolescent a tensions o conflictes que no pot expressar inicialment d’altra manera.

Quan la nostra manera de ser i d’estar en el món trontolla i ens ocasiona dificultats per viure i/o relacionar-nos amb els altres, parlem d’afeccions en la personalitat.

En les patologies del dolor, diagnosticades sovint com a Fibromiàlgia i/o Fatiga crònica, són determinants els components psíquics pel seu tractament.

Els diversos problemes alimentaris generen conseqüències que incideixen directament en el cos i en les seves funcions, així com en la seva percepció.

L’articulació entre gènere i sexe anatòmic no és sense complicacions, per aquesta raó sorgeixen dificultats i patiment quan aquestes dues àrees no encaixen subjectivament.

Ja sigui la manca (insomni) o l’excés (hipersòmnia) de son, t’orientem per poder esbrinar allò que ho provoca i a tractar-ho -més enllà dels fàrmacs-.

Especialitat clínica que s’ocupa dels trastorns o malalties que tenen un origen o causa psíquica, però que provoquen una lesió en el real del cos.

Contacta amb el nostre equip

Fes-nos arribar la teva consulta, el nostre equip t’escoltarà i t’assessorarà amb els dubtes que puguis tenir en relació amb allò que et fa patir i el seu tractament.

Scroll to Top